Tuinontwerp

Wie gaan er allemaal gebruik maken van de tuin? Waar komt het terras? Waar planten we die mooie boom? Nemen we een gazon of misschien wel kunstgras? En heeft u al nagedacht over verlichting, een beregeningsinstallatie of een overkapping?

U als klant geeft aan welke wensen er zijn, dat is onze basis. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp dat past bij uw stijl en rekening houdt met het gebruik, de omgeving en mooie zichtlijnen. Voor de beplanting en bouwkundige elementen kijken we naar de locatie. Welke ondergrond is er aanwezig? De juiste soorten planten en de geschikte bouwkundige funderingen verschillen veel bij een zandgrond ten opzichte van een klei bodem.

Verder is ons streven een tuin te ontwerpen die groen is, waar vlinders en insecten zich ook thuis voelen. Op deze manier ontstaat er vaak een natuurlijke balans in uw tuin zodat ziektes en plagen ook minimaal zullen toeslaan. En waar mogelijk proberen we het regenwater van uw dak, terras of overkapping in uw eigen tuin te laten infiltreren. Hier zijn diverse mogelijkheden voor en dat zullen we afstemmen op uw situatie.

U zult begrijpen dat een goed ontwerp begint met een uitgebreid locatie bezoek.

Met al deze vragen in het achterhoofd en onze jarenlange ervaring in vele tuinen onder diverse omstandigheden, zijn wij de aangewezen ontwerper voor uw tuin.

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.