Over ons

Mensen met ervaring, dat zijn wij. Wat zo´n 40 jaar geleden bij Henk van Voorthuizen, de oprichter van ‘De Dennenheuvel’, begon met stekken en poten van plantjes, is nu een bloeiend bedrijf waar meerdere mensen hun groene creativiteit kwijt kunnen. Naast zijn werken op de kwekerij is Henk ook gaan werken bij een hoveniersbedrijf. Al snel werd de stap gezet om full-time zelfstandig te worden en daar heeft Henk tot op de dag van vandaag nog geen minuut spijt van gehad.

In het begin bestond het werk hoofdzakelijk uit het onderhouden en aanleggen van tuinen met daarnaast een kwekerij van een kleine hectare. Toen in 2008 de kans kwam om de kwekerij uit te breiden naar 5 hectare is dat meteen gedaan. Nu hebben we een team van circa 8 man dat grotendeels druk is met het hoveniersvak en incidenteel bijspringt op de kwekerij. Dat vraagt ook veel werkvoorbereiding en organisatie.

Dat is dan ook één van de redenen waarom Johan van Ginkel met ingang van 2019 bij ‘De Dennenheuvel’ is ingekomen om samen met Henk verder te gaan als ‘De Dennenheuvel VOF’. Johan is al jarenlang een bekend gezicht bij De Dennenheuvel. In zijn jonge jaren was het veel meehelpen op de zaterdagen en in de schoolvakanties. Sinds 2004 is hij fulltime in dienst bij De Dennenheuvel.

Samen hebben Henk en Johan inmiddels ruim 60 jaar ervaring. Daar komt nog de kennis en ervaring van ons verdere team bovenop. Al met al een divers team qua personen maar allemaal met hetzelfde motto. Aanpakken, gewoon goed en er iets moois van maken. Daar staan we voor!