Tuinonderhoud

Een tuin leeft en alles wat leeft heeft zorg nodig. Planten hebben voeding nodig om goed te groeien en te bloeien. Het gazon wordt gemaaid. De hagen worden strak geknipt. Bomen hebben snoei nodig om de vorm te behouden.

Het onderhoud van uw tuin is een belangrijke factor om heerlijk en zorgeloos van uw tuin te kunnen genieten. Dit is van grote invloed op de uitstraling van uw tuin en de conditie van uw beplanting.

Wij willen graag die zorg voor u uit handen nemen want tenslotte hebben wij groene vingers. Zo bent u verzekerd van het juiste onderhoud op het juiste moment. Er zijn diverse mogelijkheden en wij stellen ons graag flexibel op want uw wensen staan bij ons centraal. Wat dacht u van een voorjaarsbeurt, gazononderhoud of tijdelijke service tijdens uw vakantie?

Vaak is het handig voor u en voor ons om op contractbasis te gaan werken. Dit kan variëren van een voorjaarsbeurt tot het wekelijks maaien van uw gazon. Op afroep is uiteraard ook mogelijk maar vergeet dan niet om ons tijdig in te schakelen.

Benieuwd wat wij met onze vakmannen voor u kunnen betekenen?

Neem snel contact op met ‘De Dennenheuvel’ voor een vrijblijvende kennismaking.